Instruktører

Fitness

Fitness er en fremragende måde at holde sig i form på.

Kom ind til os, og lad vores instruktører hjælpe dig med lige præcis dine ønsker.

Vores instruktører kan skræddersy et træningsprogram til lige præcis dine ønsker, og kan hjælpe dig med løbende at følge op på dine mål.

Aars Fitness’s instruktører har gennemgået DGI’s fitnessuddannelse.

Instruktørerne har således et basiskendskab til brugen af fitness som motionsform og som supplerende træning til anden idræt, samt til udvikling af individuelle træningsprogrammer for motionister.

Alle medlemmer skal have en instruktionstime, inden de starter træningen. Herefter vil der blive udarbejdet et individuelt træningsprogram, som jævnligt bliver fulgt op af instruktøren og medlemmet i samarbejde.

Bliv medlem og book en gratis instruktør time ved henvendelse i centret eller på aarsfitness@aars.dk

Fysioterapeut

Fysioterapeuten vil være at træffe i centret 1 til 2 gange om måneden. Datoer og tidspunkter kan se på opslag i centret.Det du kan bruge Fysioterapeuten til er at stille spørgsmål til/omkring dine træningsøvelser og evt. din krop. Det kan være du har været opereret eller har en skade som skal genoptrænes og ikke er helt sikker på hvor meget du må bruge dig selv.
Det behøver ikke være en ny skade, det kan også være en gammel skade/operation som du er i tvivl om kan holde til de fysiske belastninger. Det kan også være at du får smerter ved nogle af øvelserne i dit træningsprogram, så kan Fyesioterapeuten være med til at vejlede dig i ændringer af træningsprogrammet.

Instruktører